Ferrero Rocher

Eigenlijk is het veel te laat om nog op te zijn. Zeker gezien ik moet blokken want over een twee-tal weken beginnen de examens voor mij. Jaja het is weer zover. Nuja, ik heb ni veel zin om te slapen op het moment en wat doet een mens als ik dan, een beetje schrijven.

Ik heb sinds kort een nieuwe blog opgezet. Een privÔø? blog, mooi achter slot en grendel. Het spreekt voor zich dat ik de url ook niet ga meedelen. Ik heb de blog opgezet als een soort therapie voor mezelf. Ik pieker nogal veel, vaak over onbenullige zaken. In plaats van er eindeloos mee in mijn hoofd te zitten leek het me geen slecht idee om een stekje te hebben waar ik die gedachten kan neerzetten zonder dat een ander er ooit iets van te weten komt.

<!--more-->

Nu heb ik ontdekt dat ik er veel meer mee kan doen dan het enkel als een soort dagboek gebruiken. Dankzij de mogelijk categoriÔø?n aan te maken, een eenvoudige zoekfunctie kan ik gemakkelijk zaken ordenen en terug vinden. Zo kan ik er ook leuke liedjes teksten in zetten of plezante dialogen uit films. Van die kleine zaken dat ik niet onmiddelijk wil vergeten. Ik kan er ook gemakkelijk to-do zaken inzetten, 1 klik op de categorie to-do en ik heb een overzicht wat er mij zoal te doen staat. Enfin ja, je snapt het wel he, alles kan er en alles mag.

Nu heb je meteen ook de hoofdreden van de weinige posts op deze site. Het is niet dat ik minder schrijf, in tegendeel, ik schrijf meer dan vroeger, maar meer voor mezelf. Och ja, niemand dat er van wakker ligt natuurlijk. Ik ga mij nog een ferrero Rocherke pakken en dan stillekes mijn bed inkruipen.

30 december 2004

Ego

back to top