Over Stijn De Meyere

Slideshow met de 25 laatste foto's gemaakt voor Wannabes.

Ik ben web developer, fotograaf, amateur schrijver en vriend. Ik woon en werk in Hasselt als freelance Drupal developer en fotograaf.

Je kan mij terugvinden op:

Bekijk ook het netwerk voor mijn andere online persoonlijkheden.

Over de foto's

Alle foto's in het fotoblog gedeelte zijn uiteraard eigendom van mezelf, Stijn De Meyere. Als je graag een foto zou willen gebruiken om welke reden ook, zowel profit als non-profit, gelieve mij eerst te contacteren.

Indien je en print wenst van een foto kan je mij ook contacteren, vergeet zeker niet te vermelden welke foto het is je wenst te ontvangen en eventueel in welk formaat. Kleuren foto's kan je ook in zwart wit krijgen.

Andere

  • Wishlist wat je mij altijd mag kopen, voor mijn verjaardag, voor mijn kerst, om mij te bedanken of zomaar.
  • Mediatheek  mijn persoonlijke mediatheek, ofte een overzicht van films, cd's en boeken die in mijn kasten staan.

Over sken.be

Deze site is mijn digitaal speeltuin, geen verplichtingen. In 2003 werd sken.be opgericht, toen als simpele blog. Met de jaren is alles een stuk complexer geworden en is er heel wat informatie bijgekomen.

De site is in totaal 2 keer verhuisd, heeft op 3 verschillende platformen gedraaid, is structureel 4 keer veranderd en heeft 5 of 6 of 7 designs gehad. Het was een hele lijdensweg eer ik hierop ben uitgekomen. En er is altijd opnieuw ruimte voor verandering.

RSS/Feeds

Wil je op de hoogte gehouden worden van updates dan kan je kiezen tussen volgende RSS feeds:

back to top