Statistiekjes voor februari 2005

Tijd voor een geheel inspiratieloze post vol ego-tripperij. Ik ga een paar algeme statistiekjes vrijgeven van de voorbije maand. Ik zal jullie precieze cijfers en bezoekersaantallen besparen, ik zou niet willen dat er mensen jaloers worden. En ja ik ben weldegelijk een ego-tripper dus je mag me gerust verrot schelden.

<!--more-->

sken.be

Eerst een paar algemene statistiekjes van sken.be (blog en fotoblog en al de rest). De drukste dag in aantal bezoekers was blijkbaar zondag 20 februari, de kalmste daarentegen dinsdag de 15e met ongeveer de helft aan bezoekers. Op zaterdag 19 februari zijn het meest aantal pagina's bezocht. Gemiddeld was er rond 17u het meest activiteit op de site. Helaas bleef 75% van de bezoekers niet langer dan 30 seconden.

Google is uw vriend wordt steeds gezegd, wel Google heeft mij maar liefst meer dan 6 keer zoveel bezocht als de tweede meest bezoekende robot. Wat het zoekmachine verkeer betreft heeft Google zo een 90% in handen. De meest gebruikte zoektermen waren; picasa, vlaanderen vakantie land, pieter embrechts en porno.

En dan nu het interessantste: de top vijf van bezochte posts. Eerst de blog:

en dan de fotoblog:

deel twee

Vervolgens de statistieken van deel twee. Gezien mijn luie aard copieer ik gewoon de tekst en vul ik de cijfertjes in. De drukste dag in aantal bezoekers was blijkbaar maandag 21 februari, de kalmste daarentegen dinsdag de 26e met ongeveer de helft aan bezoekers. Op zaterdag 7 februari zijn het meest aantal pagina's bezocht. Gemiddeld was er rond 15u het meest activiteit op de site. Helaas bleef 79% van de bezoekers niet langer dan 30 seconden.

Google is uw vriend wordt steeds gezegd, wel Google heeft mij maar liefst meer dan 6 keer zoveel bezocht als de tweede meest bezoekende robot (jaja, ook voor deel twee). Wat het zoekmachine verkeer betreft heeft Google zo een 96% in handen. De meest gebruikte zoektermen waren; finding neverland, the aviator, howard hughes en la meglio gioventu.

En dan nu het interessantste: de vijf populairste films:

Populairste genres de voorbije maand waren drama, horror en romantiek.

2 maart 2005

Deze Site, Projecten

back to top