Hou de prijzen hoog, aub!

Vreselijk zeg ik u! Echt vreselijk. De filmindustrie heeft het goed door, hou de prijzen laag en er wordt veel gekocht. Maar dit is helemaal niet goed voor mijn gezondheid. Al die verleiding, ik word er helemaal gek van, ik weet niet meer wat kiezen, ik weet niet meer wat ik eerst wil, ik wil het allemaal!

<!--more-->

Ze zouden beter zoals de muziekindustrie hun prijzen wat verhogen, zo kan ik alleen nog maar dromen van luxe goederen als film en muziek. Dan zal ik pas het moment kosteren dat ik nog eens een CD'tje of DVD'tje krijg voor mijn verjaardag. Dan maakt het zelfs niet uit wat ik krijg. Oh, mama een CD van The Backstreet Boys, dank u, dank u, dank u. Eindelijk nog eens een CD. Wat zeg je? Ik krijg nog een DVD ook!? Wow! Je bent zo gul, dit had je echt niet moeten doen! Een DVD ?©n een CD...

Als je het mij vraagt is hier maar ?©?©n industrie bekommerd om mijn gezondheid en mijn bankrekening; de muziekindustrie. Het is wel fijn om te weten dat er nog mensen zijn die niet uit zijn op al mijn geld. Niet zoals de filmindustrie. Hun prijzen lijken alleen nog maar te zakken. Tegenwoordig kan je nieuwe films krijgen voor maar 15 euro. Oude films durven al eens de deur uitvliegen aan 3 euro! Ja, een DVD, geen VHS. Ik vind het echt schandalig dat ze de mensen zo proberen te verleiden.

Al deze films worden dan nog eens verzameld door een media gigant als de Media Markt, en dan sta je daar in een paradijs vol met prijzen die met moeite uit 2 cijfers bestaan. Vreselijk! Het ergste van al is, zij durven z?©lfs CD's aan een nog iets lagere prijs aan te bieden dan elders, zodat je voor bv de nieuwe van Coldplay slechts 13 euro moet betalen! Dat de muziekindustrie dit toelaat begrijp ik niet, is het dan niet hun taak om mij er van te weerhouden dat ik minder koop! Gelukkig kunnen we regelmatig een Fnac binnen wippen waar de prijzen twee tot drie keer zo veel zijn als elders.

15 juni 2005

Samenleving, Vrije Tijd

back to top