A little bit of this and that

Morgen trek ik opnieuw voor een weekje naar het buitenland. Dit maal gaat het naar het zuiden van Frankrijk, Mandelieu (net boven/naast Cannes) meer bepaald. Voor de verandering zal het een niet al te actief zon-stran-zee vakantie worden. Kwestie van wat uit te rusten. Deze keer ben ik zeker dat ik een internet verbinding zal hebben maar ik vrees dat ik te lui zal zijn om iets te schrijven. Nog een korte samenvatting van de voorbije week voor ik vertrek:

<!--more-->
  • Het zomerfilmcollege waar ik een week geleden zat was zeer geslaagd. Bordwell is een geweldige verteller, Paulus heeft te veel Hawks gesnoven, Thompson was een beetje een teleurstelling. Voor de rest heb ik goede tot zeer goede films gezien. Ik ben ze nog steeds wat aan het verwerken. Ik heb ook ongeloofelijk veel bij geleerd op de lezingen.
  • De mensen van Foto Konijnenberg hebben een zeer vreemde manier van communiceren, maar mijn nieuwe lens (Sigma 70-200mm F2.8 EX HSM) is dan toch toegekomen. Zwaar beestje, heb hem al even in mijn handen gehad, maar heb nog geen tijd gehad om naar de foto's te kijken. Het zal voor de komende week zijn, ik kan hem meteen ook te goeie uit testen.
  • Ik ben naar ikea gegaan op een dvd-rek te kopen, ik had geen plaats meer, in plaats daarvan kom je thuis met een draak...
  • Ik heb uren verloren gereden in Antwerpen en ben nu verschrikkelijk moe.
  • Ik heb een kameraad geholpen met het schilderen van zijn nieuw apartement.
  • Ik heb niets nuttigs gedaan deze week en heb te veel geld opgedaan.

En dan ga ik nu beginnen met mijn zak klaar te maken, ik moet namelijk de hele reis rijden naar het zuiden. Tot over een week ofzo...

4 augustus 2005

Ego, Reizen, Vrije Tijd

back to top