Davis Cup Leuven

Rijkelijk te laat - 't is dat ik het zo druk heb - maar twee wekends geleden was er hier in Leuvense Sportplaza de Davis Cup: Belgi?´ cs. Amerika. Uiteraard zijn we gaan kijken en uiteraard hebben we fotograaf gespeeld. De eerste match; Rochus - Roddick was ongelooflijk spannend en beide spelers waren zeer gewaagd aan mekaar, tot het moment dat de coach van het Amerikaans Team arrogant moest wezen en ruzie stookte tussen beide partijen en de scheidrechter. Roddick had zich wijselijk terug getrokken maar het was natuurlijk te laat, de sfeer was verpest en de wedstrijd verloren.

De tweede wedstrijd was nog een erematch Blake tegen ?©?©n of andere Belg waarvan ik de naam vergeten ben. We hebben 1 set gekeken en zijn dan vertrokken.

Ik heb enekele foto's bewerkt spciaal voor jullie. Ik had moeite om een paar goede foto's te vinden de meesten waaren lichtjes onscherp of niet boeiend en uiteindelijk allemaal hetzelfde. Ik heb bij deze dan ook meteen besloten dat ik geen sportfotograaf wil worden. De foto's vind je terug op mijn flickr account onder de tag daviscup.


6 oktober 2005

davis_cup, Leuven, tennis, Vrije Tijd

back to top