A change of scenery

Ik weet het, het is hier vrij stil geweest de laatste tijd, maar naast mijn luiheid en de vakantie heb ik wel nog een goede reden. Twee zelfs, of drie als je wil. Ten eerste ben ik vrij druk bezig geweest met mijn grote jury (opdracht 7 Hoofdzonden) waarover ik later meer info zet op de fotoblog. Daarnaast had ik ook nog enekel opdrachten voor beeldverwerking; postzegel, display, ...

Daarnaast ben ik ook nog op zoek gegaan naar een appartement in Antwerpen. Jawel, ik verhuis (eindelijk). Het is zo een drie weken geleden besloten, en ik ben vervolgens onmiddellijk op jacht gegaan. Het was belangrijk op tijd iets te vinden zodat ik de studio hier in Leuven nog kan verhuren aan erasmusser of andere ge?Ønteresseerden voor de rest van het academiejaar. Maar vrogie week donderdag heb ik iets zeer plezant gevonden voor een redelijke prijs en een goede ligging. Maar later meer hierover. De sleutels krijg ik wel pas vanaf 1 februari.

De komende weken zal ik dus naast mijn examens ook druk in de weer zijn met verhuizen. Hopelijk mag ik er een paar dagen vroeger in gezien de 1e februari een woensdag is in mijn eerste lesweek van het tweede semester. Maar dat is voor later. Tot zo ver deze update.

11 januari 2006

antwerpen, Ego, sken, stijn, verhuizen

back to top