Klippan

Met het zcht op verhuizen van een studio naar een appartement heb ik nog wel een aantal zaken aan te schaffen. Niet dat ik ze per s?© nodig heb, maar wat is anders het nut van al die ruimte als je alleen woont. E?©n van die zaken is een goeie zetel. Elk appartement verdient een degelijke zetel waar je in onderuit kan zakken tijdens een filmke.

Omdat mijn budget niet immens groot is tover ik mijn appartement om in een toonzaal van Ikea. Tijd om langs te gaan en optelsommekes te maken heb ik nog niet gehad, maar ik heb wel al even hun catalogus op het web doorgenomen alwaar ik volgende zetel ontdekte: De Klippan 2-zit met een leren bekleding.

Klippan 2-zit

Over de kleur ben ik nog niet goed uit, er zijn maar twee opties: zwart of rood, maar 2 is soms al te veel. Voor de rest heb ik eigenlijk weinig kleur in mijn meubilair zitten: wit, grijs, zwart... Dus een kleurtje zou niet misstaan.

Naast de zetel heb ik eigenlijk niet zo heel veel meer nodig. Een nieuwe kleerkast en een grote boekenrek. Al wat ik daarnaast nog bij koop zal louter versiering en luxe zijn. Zijn er eigenlijk nog winkels naast Ikea die bidget-gewijs zeker de moeite zijn? Het moet niet altijd van dezelfde komen e..

14 januari 2006

Ego, ikea, verhuizen, zetel

back to top