Zoekt geld en ervaring

Wat de titel zegt. Ik ben op zoek naar een bijverdienste. Hoofdzakelijk om mijn (toch wel dure) studie wat dragelijker te maken. Maar geld is hier eigenlijk niet het belangrijkste, wat ik vooral zoek is wat meer ervaring in de (foto)grafische sector, met voorkeur uiteraard voor iets fotografie gerelateerd. Ik heb niet echt het gevoel dat ik de tijd en de kansen krijg om buiten mijn opdrachten voor school verder te experimenteren en bij te leren. Ik hoop dus via een jobke wat ervaring op te doen en mijn eigen creativiteit wat verder aan te wakkeren.

Voor degenen voor wie het niet helemaal duidelijk is, mijn huidige studie is fotografie. Mijn ervaring nu beperkt zich tot wat ik geleerd heb op school en via enkele losse opdrachten. Dit houdt in dat ik weet hoe ik vlot in een studio moet werken en dat ik naast de huidige digitale technologi?´n (Photoshop e.d.) ook overweg kan met traditionelere praktijken (ontwikkelen van z/w film, en het afdrukken van zowel kleur als z/w). Ook foto-gerelateerd grafisch werk, zoals ontwerpen in Illustrator is mij niet vreemd.

Ik besef heel goed dat de kans dat ik iets via deze weg zeer klein is, maar een mens kan niets verweten worden van het eens te proberen. Dus heb je een vriend die een nonkel heeft en iemand kent die iemand nodig heeft, of heb je zelf interesse dan kan je mij steeds contacteren voor een uitgebreide cv en motivatie. De voorkeur gaat uit naar iets in Antwerpen of omgeving, hoewel ik over een eigen wagen en bijhorend rijbewijs beschik.

Foto's kan je bekijken op de fotoblog of je kan even snuisteren in mijn persoonlijker albums (hier ik stel voor om vooral de reisfoto's te bekijken).

20 januari 2006

Ego, Werk

back to top