Politika Galabal 2006

Een van de redenen dat ik zoveel foto's gemaakt had vorige was het Politika Galabal. Die mannen (en vrouwen) die pol & soc studeren. Net zoals vorig jaar stond ik er met mijn camera een een klein foto hoek maar dan met meer ervaring. Ik ben persoonlijk redelijk tevreden met de foto's dit jaar, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Vorig jaar dacht ik dat ik, om iedereen goed te kunnen belichten twee lampen nodig had. Maar om beiden samen te laten flitsen moest ik dus op 1 van de twee flitsers het optisch oog instellen. Het gevolg was de flits meedeed met de zaalverlichting en het dus onmogelijk was om te werken. Dus heb ik de lampen maar gebruikt op continu licht wat vanalle nadelen met zich meebracht. Ondertussen ben heb ik het licht gezien en weet ik dat ik voldoende heb aan ?©?©n flits zolang ik deze maar ver en hoog genoeg zet.. Hoewel dit voor een vrij basic verlichting zorgt, is het voor zo een avond ruim voldoende.

De zaal was vrij industrieel dus kreeg ik als achtergrond een bakstenen muur. Het is eens iets anders. Hoewel het soms (achteraf) vervelend is omwille van rechte lijnen en dergelijke. Maar het was soms de ?©?©n na de ander dat ik niet echt de tijd had om op de lijnen van de achtergrond te letten.

Maar goed, niemand is ge?Ønteresseerd in al dit technisch geleuter. So without further ado de foto's, een kleine selectie maar natuurlijk. Zoals steeds terug te vinden bij de andere albums

back to top