Zondag

Zondag was ik op de CrossCup in Mol, was ik blij dat het goed weer was. Ik ging er nog een laatste sportreportage maken. Ik had op voorhand eens gemaild. Vriendelijke mensen. Ze hadden mij nog snel een medewerkersbadge en een paar VIP tickets opgestuurd.

Ik heb daar even tussen de grote jongens gelopen en zoveel mogelijk foto's gemaakt. Ik blijf er bij. Sportfotografie is niet aan mij besteed. Reportages allemaal tof, maar geef mij maar een onderwerp dat minder beweegt. Achteraf zijn we (de papa was mee) nog even iets gaan drinken in de VIP met een stukje taart.

Hierna was het snel terug richting Antwerpen waar ik foto's ging nemen tijdens het Open Podium in de Arenberg Schouwburg. Het podium begon weliswaar maar om 20.30 maar ze hadden gevraagd om wat vroeger te komen om ook wat foto's van de opbouw te nemen. Veel opbouw was er helaas niet dus heb ik daar meer dan uur een beetje doelloos rondgehangen.

Het Open Podium zelf was best plezant. Voor de pauze twee stand-up comedians. De eerste was best ok, een paar keer goed gelachen. De tweede vond ik wat minder, hij had goede momenten maar in zijn geheel niet zo sterk.

Na de pauze trad een dichter op. Hier was ik best van onder de indruk, maar dit kan ook te maken hebben met het feit dat ik nog nooit naar een voordracht van poëzie gegaan ben. Alleszins sterk. Wel jammer dat hij een keer zijn tekst vergeten was, hij was net goed op dreef. Hierna volgde nog een groepje. Hun muziek kan ik niet echt plaatsen maar vond ik zeer goed. Vier namen kwamen steeds in mij op: Jamie Cullum, Admiral Freebee, Eels en de vierde ben ik blijkbaar vergeten.

Al bij al een gezellige avond. Ik kan jammer genoeg het juiste programma niet meedelen wegens een zeef van een geheugen als het op zo een zaken aankomt. Ik zal het later nog wel eens opvragen.

16 januari 2007

Fotografie, muziek, reportage, school, sport, Werk

back to top