Testscreening

Ze zoeken bij MMG publiek voor een testscreening, zo hebben ze mij laten weten. Ik denk dat ze verwachten dat ik het bericht op deel twee zet, maar daar komt lang niet zo veel volk als hier, en ik wil het daar (voorlopig) enkel volstouwen met besprekingen. Misschien dat er later ruimte is voor algemeen nieuws en dergelijk. Maar goed een testpubliek dus.

MMG, het productiehuis van DE ZAAK ALZHEIMER en WINDKRACHT 10 werkt aan een nieuwe film die pas in het najaar in de bioscopen zal te zien zijn. Momenteel hebben ze een ruwe versie klaar en nu willen ze graag weten wat andere mensen van deze film denken. Zondag 4 februari organiseren ze daarom een projectie voor een klein testpubliek in Kinepolis Brussel om 1030u. Aan de hand van de reacties van dit publiek op de film, zullen ze de film verder afwerken. Wil jij er graag bij zijn nu zondag? Of kan je nu niet, maar wil je dit later wel eens meemaken? Mail volgende gegevens naar Nathalie.Vanschelvergem@mmg.be met vermelding "testscreenings MMG" - naam: - leeftijd: - e-mail: - telefoonnr: O ik kan/wil graag de testvoorstelling van de nieuwe film van MMG bijwonen op zondag 4 februari om 1030u in Kinepolis Brussel O ik wil mij graag aanmelden om uitgenodigd te worden voor toekomstige testvoorstellingen van nieuwe films van MMG Het aantal plaatsen is beperkt! De deelnemers krijgen een bevestiging toegestuurd met de exacte gegevens. De projectie zal ongeveer 2 uur duren. Na afloop wordt aan alle deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen over de vertoonde film.

Ik ga hier niet speculeren over welke film het gaat, hoewel het niet moeilijk kan zijn om dit uit te vissen. Of ik zelf zal gaan moet ik nog bekijken. Ik heb niets te doen en een gratis film sla ik niet zomaar af, maar 10.30u is best wel vroeg op een zondag.

29 januari 2007

Film, gezocht, mmg, screening

back to top