Te Huur

Ik verhuis. Opnieuw. Dit keer weg uit Antwerpen, met de nodige pijn in het hart en paniekaanvallen. Ik ga samenwonen. Maar eerst:

VERHUURD - Duplex Appartement te huur. Centrum Antwerpen. Ideale ligging aan het Zuid (Kronenburgstraat). ± 70 m2, 1 slaapkamer, 2 terrassen (boven en beneden), 3 à 4 jaar geleden volledig vernieuwd, open keuken/living, nieuwe planken vloer (eik?), douche in badkamer, toilet apart. Foto's komen er aan. (Je kan hier een foto zien van de open living, keuken s achter mij.) 440 euro + 35 kosten.

Alle hulp om het woord te verspreiden en het sneller te verhuren is welkom, zoals het op je eigen blog zetten. Ik vertrek namelijk een paar maanden te vroeg. Vind ik zelf een huurder kan ik een hoop boetegeld vermijden.

Maar ik verhuis dus. Naar een andere stad. Mijn vriendin werkt al lange tijd in Hasselt en woont er ook niet te ver vandaan. Ik ben net afgestudeerd en werkzoekende en kan alle kanten op, zelfs terug naar Antwerpen al was het maar om te werken. Vandaar hebben we besloten om in Hasselt te gaan wonen.

vanaf 1 september. Vroeger eigenlijk gezien we in een nieuwbouw intrekken en op niemand moeten wachten en de sleutels dus vroeger zullen hebben. Volgende week.

Ik zal Antwerpen missen. Ik woon hier enorm graag. Maar gelukkig zijn kunt ge overal zeggen ze. En ik heb me laten vertellen dat Hasselt ook een stad is. We zullen wel zien.

Het zoeken naar werk zal dus ook van daaruit gebeuren. Hoewel ik bereid ben om wat kilometers af te leggen. Antwerpen, Leuven, Brussel, Diest, Luik, Genk, Maastricht (ja, in Nederland), en alles wat er zowat binnen die stralen valt. We zien wel.

15 augustus 2007

Ego, hasselt, verhuizen

back to top