Labo Kemp

Een tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar een labo in Hasselt. Mijn voorkeur ging uit naar een Fujilabo wat eigenlijk maar één mogelijkheid overliet. Foto Kemp.

Blijkbaar heeft Kemp een winkel in het centrum en een labo buiten de ring. Ik ben ondertussen in het labo langsgegaan en heb er wat werk laten doen.

Echt onvriendelijke zijn de mensen er niet, maar een bevredigend antwoord op bepaalde vragen kreeg ik niet. Soms leken ze maar half te weten waar ik het over had.

Van de kwaliteit van de afdrukken ben ik eigenlijk ook niet echt tevreden. Ik ben beter gewoon. Zeker voor de prijs die ze me hebben laten betalen. Tegenvaller.

Ik ga toch eens een kijkje nemen bij Bartok en Masset. Bartok is zowat de grote speler met zeer economische prijzen, als hun afdrukken de kwaliteit evenaren van Kemp dan is de meerprijs van Kemp mij het niet waard. Ik heb al eens een babbeltje gehad met de mensen van Bartok, ik kreeg toen de indruk dat ze hun vak beter kennen en ze bereid zijn net dat ietsje verder te gaan voor hun klanten. Van Masset heb ik positieve dingen opgevangen.

Voor de betere (Verlinden, Leuven) en de mooiere (Foto Schelfhout, Antwerpen) dingen zal ik toch steeds een eindje moeten rijden.

20 december 2007

Fotografie, hasselt, labo

back to top