PS3

Sinds gisteren staat er hier een Playstation 3 naast de TV. Mijn vriendin was er snel even omgegaan. We wisten al langer dat we er ooit één in huis zouden halen, ik had alleen niet verwacht dat het nu al was. Ik was dan ook een beetje verrast.

Standaard zit er één of ander vechtspelletje bij. Plezant voor even maar niet echt iets voor mij. Voor haarzelf heeft ze er SingStar bij gekocht, daar ging het natuurlijk allemaal om. Beste buren, die zware valse bas, dat ben ik. Mijn excuses.

Dankzij MediaLink kan ik gemakkelijk mijn muziek, foto's en films streamen naar de Playstation. Mijn volledige muziek collectie in de living, geweldig toch.

Ik zal wel nog eens moeten kijken voor een digitaal geluidskabeltje zodat ik mijn surround systeem van de DVD speler kan gebruiken. Het enige dat dan nog ontbreekt voor een full experience is een breedbeeld HDTV. Sponsors?

De mensen van Sony hebben blijkbaar een site opgezet met een lijst van oude spelletjes die wel werken op de PS3. We hadden al schrik dat we de spelletjes van haar broer niet zouden kunnen lenen.

Iemand tips voor spelletjes? Als kind speelde ik eigenlijk altijd op de Nintendo, en later de SuperNintendo. Ik was grote fan van Super Mario en Donkey Kong. Wordt zo iets nog gemaakt, of is alles 3D?

Op de PC speelde ik vroeger DOOM, Carmageddon, GTA, Soldier Of Fortune, Tomb Raider, Roller Coaster Tycoon, Sim City, Tony Hawk en zo puzzelachitge spelletjes alla Myst.

Als iemand tips heeft, graag. Een hele nieuwe wereld gaat (opnieuw) open.

1 februari 2008

Fun, playstation, spel, Vrije Tijd

back to top