De nieuwe Deel Twee

Een snelle mededeling. Deel Twee, die filmsite waar ik met Gert lang geleden aan begonnen ben is in het nieuw. Na een dik sabbatjaar wordt de draad opnieuw opgepikt.

Mensen die de site vroeger volgden zullen zien dat de format helemaal veranderd is. Vroeger deden we enkel aan reviews, nu is er ook ruimte voor nieuws en previews. Verder kan je nu ook zelf stemmen op een film.

Niet alleen de inhoud is uitgebreid, ook het team is groter geworden. Op dit moment zijn er 7 medewerkers, waarvan een drietal iets frequenter schrijven. Hoewel dit moeilijk te zeggen is gezien we pas begonnen zijn. Ik ben benieuwd hoe het zal uitdraaien.

Omdat de meeste mensen meer geïnteresseerd zijn in het bespreken van film probeer ik zelf leuke weetjes bijeen te rapen. Als er iemand graag wat nieuws wil schrijven, voor die berichten zoeken we dus wel nog een medewerker.

Voor de techneuten, de site draait nu volledig op Drupal. En geweldig dat dat is. Ik zit nog met een paar kleine design zaken die mij storen en ook wat features die nog niet ingevoerd zijn. Maar wegens te druk bezig met andere zaken zal het voor de volgende fase zijn. Nu hoop ik/hopen we de site een nieuw leven in te blazen.

Geniet er van. En euhm, filmfans verenig u!

4 maart 2008

deeltwee, Film, Projecten, sites, Web

back to top