Loco 08

Het is ondertussen weer voorbij. De eindejaarstentoonstelling van de fotografen aan de Karel de Grote Hogeschool.

Ik was gisteren in Antwerpen om een kijkje te nemen. Ik was toch wel benieuwd waar de studenten in het jaar na mij mee bezig waren. Al was het maar om de volledige reeks te zien van de foto op de affiche. Geweldig horror beeld.

Ik had de indruk dat het gemiddelde niveau wat hoger lag bij ons vorig jaar. Ik kan niet echt zeggen dat ik slechte dingen gezien heb, hoewel ik 2 reeksen eerlijk gezegd maar niets vond. Het verschil in niveau bij ons was iets groter.

Dat bracht ook wel met zich mee dat er weinig zaken echt uitsprongen. Ik heb technisch mooie dingen gezien, proper afgewerkt maar weinig echt origineel en persoonlijk werk. Stijlen die op dit moment in zijn en klassieke dingen. Ik meen zelfs dat een aantal zaken voortbouwen op het werk van studenten van de voorbije jaren. Maar dat zal in mijn hoofd zitten.

Van volgende mensen heb ik een kaartje mee gepikt:

Opvallend: veel blurb.com boeken en dit jaar lijkt iedereen (eindelijk) een eigen website te hebben.

back to top