Industrie gezocht

Vandaag had ik weer les. Een beetje dom vind ik zelf. Vorige week mijn laatste examen en dan volgende week is het verlof. Maar een extra blok week zou dan ook weer dom zijn want ik wist nu al de helft van de tijd niet wat doen. Ik kan overigens reeds melden dat ik voor twee vakken geslaagd ben, de rest volgt deze week neem ik aan. Maar goed, het is dus terug les en deze week is er weer een opdracht: industrieterrein.

<!--more-->

Ik ben voorbije zondag al een aan de Vaart in Leuven gaan kijken. Het weer was wel in orde, ten minste tot ik daar was. Dan begon het natuurlijk wat te overtrekken. En foto's met weinig licht zijn niet altijd de beste foto's. Ik heb er toch wat getrokken, maar uiteindelijk is er daar niet zoveel industrie te bespeuren.

Zondag was het weer dan stukken minder en ben ik maar heel de dag binnen gebleven. Heb een paar filmkes bekeken wat ook steeds leuk is. Het gevolg is nu wel, dat ik niet genoeg foto's heb voor donderdag. Of toch niet genoeg om een kans te hebben dat er iets presenteerbaars tussen zit.

Vandaag ga ik het ook niet meer doen, ik heb geen zin en het regent. Dus zal het morgen en in uiterste nood woensdag moeten gebeuren. Maar ik heb een hele dag door les. Mijn vraag dus: is er iemand die een interessant terrein kent dat 's avonds goed/mooi verlicht is? Ik ga hoe dan ook nog eens langs de Vaart lopen en waarschijnlijk ga ik ook eens tot in Mechelen, tenzij iemand mij nu al kan zeggen dat het de moeite niet is.

Een hele examen periode lang mooi weer, en als je het dan eens nodig hebt... aargh.

31 januari 2005

Fotografie, Projecten

back to top