Afwezig

Ik zou je heel graag iets interessants vertellen, maar ik voel me een beetje afwezig de voorbije dagen. Ik ben al vergeten waar ik eventueel over kon schrijven tegen dat ik mijn notitie boekje boven gehaald heb. Zoals ik eerder al vermelde zijn de lessen terug begonnen voor mij en dat betekent terug om 6 en 7 uur opstaan. Zeer vermoeiend dus. En dan zijn er nog de opdrachten die op tijd moeten rond raken. Ik ga dit ritme weer even gewoon moeten worden. Gelukkig krijg ik nog een weekje respijt.

<!--more-->

Gisteren is de dag voor mij om 6 uur begonnen. De lessen waren gepland gedaan te zijn rond half zes, gelukkig is het laatste uur weggevallen. Maar dat maakte de dag niet korter voor mij. Nadat ik terug thuis was (Leuven) ben ik onmiddelijk weer vertrokken met mijn fotomateriaal onder da armen. Ik wou namelijk naar het industrieterrein van Mechelen om wat nachtelijke beelden vast te leggen. Ik heb onderweg nog een pitsstop gehouden bij de mama, kwestie van nog eens gezond en lekker te eten. Rond een uur of tien was ik dan uiteidenlijk terug thuis. Je kan begrijpen dat ik niet veel meer wou doen dan in de zetel liggen - of in mijn geval het bed op met de laptop - en vroeg gaan slapen. Want jawel hoor, de volgende dag - vandaag - was het eveneens opstaan om 6 uur.

Maar wat een vervelende dag vandaag. Videoproductie was even wat gepraat over ons scenario (we moeten in kleine groepjes een kortfilm maken), de resterende anderhalf uur moesten we ons storyboard al beginnen uittekenen, maar we hadden de locatie nog niet eens gezien, niet dus. Beeldverwerking was een twee uur lange uitleg over de opdrachten van dit semester. Niet on-cool trouwens: wat fotografische effecten met negatieven enzo - ik wil jullie hier niet mee vervelen - , logo en naamkaartje - niet bijster spannend, maar we mogen ten minste op de PC Mac werken - , en een affiche van een (bestaande) tentoonsteling als 'eindwerk'. Gelukkig hadden we maar een uurtje na de middag. Zo heb ik de rest van de dag nog een beetje op mijn gemak kunnen zitten.

Dankzij mijn vrije middag heb ik vandaag wat voorbereidingswerken gehouden voor het verder uitvoeren van de werken op dit stekje. De meeste pagina's zijn reeds omgezet, volgende stap is de blog overzetten naar WordPress. Maar dat zal voor dit weekend zijn. Ondertussen ga ik nog wat andere zaken voorbereiden en wat werken aan de nieuwe inhoud. Dus volgende week kan je wel wat verschuivingen verwachten.

Tot zover een (bijna) dagelijkse update. Note to self: De paus ligt (eindelijk) op het intensieve, wie had ooit gedacht dat je het nog zou meemaken!

2 februari 2005

Ego

back to top