Beatles avondje

Gisteren weer een lange dag gehad. Donderdag is altijd een lange en vermoeiende dag. Een hele dag in de doka, een hele dag rondcrossen, stress om die ene goeie foto af te drukken en af te geven. Ik kan je gerust stellen dat we er weer in geslaagd zijn. Waarom is dit goed? Wel, dit semester worden we stukken strenger beoordeeld. Schouderklopje voor mezelf.

<!--more-->

Vrijdagen daarentegen heb ik nooit les, dus eens ietske langer slapen (tot ik werk heb) kan geen kwaad. Helaas had ik vandaag familiale verplichtingen zijnde het jaarlijks nieuwjaars bezoek. Dit is iets dat gemakkelijk uit te stellen is dankzij blok en examens maar mooie liedje duren niet lang. Gelukkig ging de zus mee, want ik weet niet of ik het alleen zou aankunnen.

Eerst langs de oma voor een lekkere middagmaal. En een schijnbaar oneindig gesprek over den diejn van den deezn van den diejn die da gedan heeft en hoe da den diejn van den deezn van den diejn da ni gedan heeft. je kent het fenomeen ongetwijfeld wel. Je vertrekt er ook steeds later dan gewenst want je lijkt er geen woord tussen te krijgen. Als je dan toch min of meer gezegd krijgt dat het tijd is om te vertrekken heb je eigenlijk aanleiding gegeven voor een geheel nieuw onderwerp. Verder op het bezoek lijstje stonden de grootouders 'langs de andere kant' en een tante (meter van de zus).

Maar goed, het viel allemaal best wel mee. Helaas ben ik er niet op tijd weg geraakt om in de redactievergadering van Veto te raken. Ik had halverwege het eerste semester meegedeeld dat ik even niet meer ging mee doen. Maar ik zie het dit semester terug zitten en om mijn motivatie te tonen dacht: laten we naar de eerste vergadering van het jaar gaan! Niet dus. Wat geen ramp is natuurlijk. Ik meld het wel gewoon even op het forum en dan probeer ik de volgende keer maar te gaan.

Ik heb trouwens net mijn CD's van The Beatles teruggevonden. Wel eigenlijk staan ze al weken in de kast vlak naast mij, maar ik heb er juist voor het eerst naar gekeken. Vanavond enkel The Beatles dus. Ondertussen ga ik wat lezen en schrijven of ander werk verrichten.

4 februari 2005

Ego

back to top