Politika Galabal

Voorbije vrijdag avond en nacht heeft de studentenkring Politika een galabal ge??rganiseerd. In een niet zo ver verleden hielp ik zelf nog mee, maar met de gewijzigde studie en de tijd die hierbij hoort heb ik hier zo goed als geen tijd meer voor. Maar vor het galabal hebben ze toch nog eens aan mij gedacht. Ik werd namelijk uitgenodigd om fotograafje te spelen.

<!--more-->

Ik moet zeggen dat ik me daar enorm ge?§museerd heb. Ik heb ongeveer twee en half uur aan een 'stand' gestaan, je weet wel met achtergrond en verlichting. De rest van de avond mocht ik zelf op zoek gaan naar de schoonheidjes. Veel zoeken kwam er echter niet aan te pas, fotogeil is het juiste woord. Het was een zeer dankbaar publiek om te fotograferen, hoewel, misschien iets te dankbaar als ik eens een pauze wou nemen. Het was ook extra plezant voor mij omdat ik daar wel wat mensen kende. De sfeer zat alleszins goed.

Het gevolg is dan ook dat ik meer dan 700 foto's genomen heb. Wat Politika van plan is met de foto's weet ik niet, maar ik heb alvast een kleine (72) selectie gemaakt van mijn favorieten. Zoals steeds onder albums te vinden.

back to top