Been Busy

De voorbije dagen zijn behoorlijk druk geweest. Veel zaken gedaan en veel moeten rondhossen. Ik heb dan ook een beetje mijn prioriteiten moeten stellen en heb mijn vrije tijd ook lichtjes anders besteed, anders had ik zeker am eens iets laten weten tussendoor. Het waren alleszins een paar boeiende dagen en interessante ervaringen. En uiteraard heb ik weer heel veel foto's.

<!--more-->

Spotten

Vrijdag ben ik voor het eerst gaan spotten. Vliegtuigen wel te verstaan. Ik had afgesprken met een vriend wie ik al een hele tijd niet gezien had. De kerel is al van voor ik hem leren kennen heb ongelooflijk ge?Øntrigeerd door vliegtuigen. Ik ging toch in de buurt zijn die dag dus wou ik best wel even langsgaan. Eigenlijk valt dat nog goed mee, zo vliegtuigen kijken (en fotograferen). Die reuzen vlogen echt vlak boven ons hoofd. Blijkbaar heb ik ook heel wat chance gehad omdat er een aantal grote vrachtvliegtuigen waren geland. Heel uitzonderlijk.

WWW

Later in de namiddag ben ik, samen met ?©?©n van de journalisten, voor Veto naar de repetie van het studententoneel van Katechetica gaan kijken. Het stuk (WWW) gaat vanavond van start, de journaliste was er om een voorbeschouwing op te stellen, en ik uiteraard voor begeleidende foto's. We hebben jammer genoeg maar de helft van het stuk gezien, maar wat ik gezien heb was leek mij immens plezant. Ik ga proberen later in de week nog eens te gaan kijken naar het volledig stuk. Maar ik heb heel wat andere zaken gepland voor deze week.

Fotoshoot

Zaterdag dan, ben ik een fotoshoot gaan houden. Het klinkt allemaal veel sjieker dan het was. De shoot dient voor een opdracht voor school: mode binnen. Hieronder wordt verstaan: modefotografie gemaakt met kunstlicht. In plaats van de eenvoudige studio shoot wou ik eens iets ander proberen. Aanvankelijk had ik gepland om in een loods te werken vol met oldtimers. Helaas kon dit nu niet doorgaan, ten vroegste over drie maanden (misschien probeer ik het dan nog eens).

Ik heb dan nog snel een andere locatie moeten vinden. Gelukkig kent de mama heel wat mensen en stelde ze voor om de shoot te houden in het atelier van de schilder Willy Van Eeckhout. Willy is een ongelooflijk sympathieke man, alsook zijn vrouw. Ik mocht vrijdag eens langsgaan om de ruimte te bekijken en zaterdag mocht de shoot gehouden worden. Mijn model, was ook zeer enthausiast. Na de shoot hebben we met zijn gevieren nog wat koffie gedronken, een koekse gegeten en gefilosofeerd over allerlei vormen van kunst. Het was een heel aangename voormiddag en de er zitten een paar heel leuke foto's bij.

Stood up

Later in de nammidag had ik een afspraak met iemand van/rond het Stuk om foto's te nemen van hun Labozaal, ook voor Veto, in het kader van het theater festival dat deze week van start gaat. Helaas is de man niet komen opdagen en was hij niet te bereiken op zijn GSM. Je kan begrijpen dat ik hier niet zo tevreden mee was.

Brunch

Deze middag (gisteren middag, zondag middag) was er om het weekend af te sluiten een heerlijk een aangenaam bunch op het thuisfront. Deze namiddag heb ik dan nog wat zaken kunnen inhalen die ik ook graag gedaan had de voorbije dagen. Helaas heb ik nog heel wat inhaalwerk. Ik ben erder ook tot de vaststelling gekomen dat flickr ongelooflijk plezant speelgoed is en dat een weblog reviewen moeilijker is dan ik dacht. Ik zal er nog even in moeten komen.

10 april 2005

Ego

back to top