RSS roundup

Ik ben er eindelijk toe geraakt mijn info pagina aan te passen. Er stond daar namelijk nog wel wat foute info tussen. Een van de foute zaken waren de RSS feeds, en volgens mijn statistieken zijn er wel een aantal mensen die nog foutieve adressen gebruiken, die wel geforward worden, maar het is toch altijd beter om de juiste links te gebruiken. Bij deze dus even een kort overzichtje van de juiste adressen.

<!--more-->

Eerst en vooral, voor zij die nog niet weten waarvoor RSS kan gebruikt worden bekijk dan even het volgende artikel van De Standaard. Als iemand een beter artikel kent, post dan even de link in de reacties. En dan het overzichtje.

  • Blog: alle berichtjes van deze blog, ook de Engelstalige berichten en de Notities. Voor deze laatste twee zijn ook aparte feeds verkrijgbaar als je dit zou willen. Dankzij Feedburner krijg je hier ook nog eens mijn del.icio.us links bij.
  • Little things of life: de fotoblog, foto zijn in thumbnails ingevoerd. Je moet dus wel nog doorklikken om het origineel te zien. Als iemand een goede reden kan geven om de originele foto's in de feed te steken laat het me dan weten.
  • Deel Twee: de filmblog.
  • del.icio.us links: linkdump

Als er nog voorstellen zijn, laat maar weten!

7 mei 2005

Deze Site, Projecten

back to top