Verwennerij

Enkele weken geleden ben ik een dagje foto's gaan nemen op het Bright-Europe Conferentie. Ze zochten via Veto enekel fotografen die zich hier wel vrij voor wouden maken. Ik zag het zelf wel als een goede oefening ?©n, als je een dag ging kreeg je 60 euro. Niet veel voor een dag, maar toch een mooie geste. Meer nog, we kregen de 60 euro in Fnac-bonnen, ik werd met andere woorden verplicht mezelf te laten gaan in de Fnac.

<!--more-->

Prijsbewust shoppen in de Fnac is natuurlijk een hele opgave. Ik was op voorhand wel al een paar keer gaan kijken, ideetjes opdoen, maar wat de ene week 11 euro kost, is de volgende week gestegen tot 22 euro. *kuch* de afzetters *kuch*. Je moet dus eigenlijk een beetje geluk hebben met wat er te vinden is. En vooral uitkijken naar de 'groene prijs'. Na lang wikken en wegen (hoeveel wil ik uit eigen zak opleggen) ben ik toch met een handvol buitengekomen: een cd, een boek en drie films en maar 8 euro boven budget!

  • Eels - blinking lights: de nieuwste (dubbel!) cd van de Eels. De cd draaide onlangs in de lokale Bilbo en ik was meteen verkocht, ik kon hem nu niet laten liggen.
  • Nick Hornby - 31 songs: heb al een aantal van hem gelezen, en een paar van zijn verfilmde boeken gezien. De man schrijft vlot, luchtig en herkenbaar! 31 songs is een relaas van 31 liedjes die veel Nick Hornby betekenen. Een soort soundtrack to his life, ben benieuwd.
  • C'est arriv?© pr?®s de chez vous: nog niet gezien, maar zou toch heel goed moeten zijn.
  • Singin' in the rain: staat al iets te lang op mijn verlanglijstje
  • The Nightmare before Christmas: Tim Burton en poppetjes

En dan ga ik mij nu uit de voeten maken. Het STUK sluit het seizoen af vanavond met gratis verrassingsfilm, waaronder een exclusief avant-premi?®re. Ik heb een vermoeden welke het is. Maar ik laat het jullie straks wel weten.

Update: Mijn vermoeden klopte, het was Kung Fu Hussel de nieuwste van Stephen Chow (Shaolin Soccer). Hilarisch filmpje, review volgt op deel twee.

26 mei 2005

Vrije Tijd

back to top