Deadlines en mooi weer

Je kent het wel, het einde van het academiejaar nadert, het wordt bloedheet en je hebt nog een hele reeks deadlines af te werken. De voorbije twee weken kunnen vrij kort samengevat worden: mij niet laten inhalen door de deadlines en het beetje vrije tijd dat er dan nog over was zat ik buiten. Het gevolg van deze twee fenomen is dat alle andere zaken waar je normaal mee bezig bent tot een halt komen. Als je dit te lang doet blijf je achter met een hoop inhaal werk, maar goed.

<!--more-->

Daarnaast ben ik de voorbije maand ook bezig geweest met mijn eindwerk. Ik heb namelijk morgen jury. Dan mag ik mijn eindwerk presenteren. Het eindwerk bestaat erin een conceptreeks van vier foto's van 50cm x 40cm te presenteren, wat mijn thema is ga ik nog even voor mezelf houden tot na mijn jury, daarna laat ik het publiek oordelen.

Even ter zijde: de komende weken zou het wel eens wat drukker kunnen worden. Ik begin donerdag (ja, nu donderdag al) met de examens. Om een of andere reden heb ik dan altijd tijd te veel.

30 mei 2005

Ego

back to top