Que?

Het was al weer een dikke week geleden dat ik mijn statistieken nog eens bekeken heb, kom ik net tot deze vreemde vaststelling: Nul bezoekers een week lang en dan plots van mijn gemiddelde op 4 dagen tijd naar een veelvoud ervan. Het lijkt wel dat de site een eigen staking heeft gehouden om dan een grote inhaal beweging te maken.

Statistieken Sken

Maar dan kijk ik op DeelTwee alwaar de statistieken gewoon doorlopen (ai ai, wat een cijfers, tijd om terug wat reviews te schrijven), maar ook hier is er een plotse stijging in aantallen.

Statistieken DeelTwee

Het eerste wat je je dan afvraagt is: "Heb ik een grote reclame stunt naar mezelf toe gemist?", maar waar blijven dan de reacties? Uiteraard is er nog een tweede optie: spammers. Of beter referspammers, zoals mijn logs ook bevestigen. Iemand een idee wat ik kan doen voor ze mijn site van het net spammen? De hits blijven maar stijgen, iedere minuut. Het is nu een half uur geleden sinds ik die screenshots gemaakt heb en sken is al gestegen van 4337 naar 4463 en DeelTwee van 5766 naar 5899. Of zijn het misschien toch oprechte bezoekers.. iemand?

back to top