Opgeladen

Zo. Net een goede week snowboarden achter de rug. Ik ben weliswaar al van vrijdag nacht terug, maar ik heb een extra twee vrije dagen ingelast en vervolgens heb ik het wat druk gehad met een aantal zaken die eerst moesten afgewerkt worden.

Het snowboarden was fijn. Het was alweer twee jaar geleden. Niet dat we dan wat voorzichtiger gaan zijn. Ik heb meteen de eerste dag een behoorlijke val gemaakt, gelukkig in de diepe sneeuw off-piste. Heb er wel een behoorlijk koppijn aan over gehouden voor de rest van de dag. Maar verder niets ernsigs. Later in de week daarentegen maak ik ergens een verkeerde draai en schiets er iets ongelooflijks door knie. Daar heb ik nog steeds last van.

Het weer zelf was wel in orde. Een paar dag wat mist gehad, vooral in de voormiddag. Soms wat sneeuw en heel veel zon. Het sneeuw op de pistes was al even wisselvallig. In de voormiddag heel ijzig, in de namiddag ongelooflijk papperig. Op de toppen lag het dan weer poederig 'vers'.

Maar al bij al was het een aangename week. Niets om aan te denken, lekker lui in de zetel liggen, al dan niet buiten en onbekommerd lezen. Het heeft me alleszins deugd gedaan. Ik had voor jullie ook wat lectuur achtergelaten, ik hoop dat je er iets aan gehad hebt.

11 april 2006

bergen, Ego, Reizen, snowboarden, vakantie

back to top