Klasgenoten

Nog iets dat ik terugvond is het jaarboek van mijn laatste middelbare jaar. Ik ben niet de persoon om contect te houden met het verleden. Heb je niet min of meer te maken met wat ik nu doe of waar ik nu woon dan is de kans enorm groot dat je zelf contact za moeten zoeken met mij. Daarom leek het me wel leuk, met deze tijd waar 'iedereen' op het net zou moeten te vinden zijn, eens te kijken wie en wat ik kan terug vinden.

Zowaar niemand dus. Wat een teleurstelling. Ik ben er vrij zeker van dat ik 1 iemand heb gevonden: Dieter Provoost. Verder kwam ik nog een (ex-)koppel tegen die samen verzeild zijn in een studentenvereniging. Dat is alles. Op 23 leerlingen vind ik dat maar magertjes.

Ik heb de andere klassen ook maar even doorgelicht, ruwweg een 120 mensen. Niemand 'online' terug te vinden. Uiteraard kwam ik een aantal mensen tegen die in een of andere vereniging hebben gezeten, gewoonlijk de mensen waarvan je het verwacht, en vaak ook samen met schoolvrienden. Verder kwam ik mogelijks iemand tegen die nu assisteert aan de UA (foto bij zijn profiel wil niet laden) en ook een jong VLD'er.

Minder tof was dan weer te ontdekken dat een tof meiske zo een twee jaar geleden is overleden aan een ziekte. Het is nooit leuk zoiets te horen, of lezen in mijn geval, maar nu, op zo een jonge leeftijd.

22 september 2006

Ego, verleden

back to top