Achterbuurt

In de mail vanmorgen:

beste, Graag willen wij een foto bij het artikel met als kop "arme buurten blijven arme buurten". In dit artikel staat dat Belgische steden met hun patrimonium en hun imago op internationaal vlak hun troefkaarten uitspelen, maar aan de achterzijde van die kaart zit een toename van de armoede. De redactie zoekt dus een sfeervol en duidend beeld van een achterbuurt van één van onze grote steden. Op dit beeld moet het verval/armoede van deze wijk duidelijk naar voren komen. Deze 4 beelden moeten voor 21u in mijn mailbox liggen! veel succes!!

Voor één van de opdrachten van pers. Ik moet gelukkig niet al te ver gaan voor een grote stad, ik kan het dus nog wel op het gemak doen. Alleen ken ik Antwerpen nog niet zo heel goed om te weten wat een ideale locatie is.

Ik denk dat ik hier maar de Leien oversteek, langs het stadspark richting Borgerhout. Ik meen mij te herinneren dat het niet zo aangenaam wonen is langs de spoorweg. Ik heb een middag om er rond te wandelen. Hopelijk loop ik niet verloren.

6 december 2006

Fotografie, opdrachten, pers, school

back to top