Vreugd

Sommigen onder jullie weten misschien nog dat ik enkele problemen had met mijn fotomateriaal in het begin van mijn verblijf. Het was weer typisch ook dat die dingen gebeuren op een moment dat je ver buiten een vertrouwde wereld zit.

Ik zag er al dik tegenop om met mijn camera naar Konijnenberg te moeten om daar dan te horen dat ze hem naar het fabriek gaan opsturen. Gewoonlijk ben je je materiaal dan enkele lange weken kwijt. Niet zo positief als je denkt dat ik nog foto's moet kunnen maken.

Nu goed, het probleem was het luikje. Meer bepaald de schakelaar dat het slotmechanisme van het luikje opent. De verbinding was verbroken waardoor niets nog reageerde. Mensen die de D200 kenne zullen wel weten wat ik bedoel, denk ik.

Ik heb er net nog wat meee zitten prutsen en er moet ergens binnen in iets op zijn plaats geschoven zijn want alles werkt terug. Ik kan het zelf nog niet geloven. Een opluchting ook. Nu juist nog die vieze lijmresten wegkrijgen van de tape die ik gebruikte als noodoplossing.

26 april 2007

blij, D200, Fotografie, nikon, opgelucht, vreugde

back to top