Hasselaar

Ha! Ik ben een Hasselaar. Een splinternieuwe Hasselaar. Tof hoor...

De eerste drie weken zijn nu gepasseerd. We zijn voor het grootste deel gesetteld en internet is terug - jeuj, internet. Nu begint het sparen voor een nieuwe zetel, eettafel en nog wat spullen. Donaties zijn altijd welkom.

Best wel tof zo Hasselaar worden. Je krijgt een verwelkomingspaket met bonnen voor gratis pralines en een gratis cultuurpas en een gratis toegangsticket in zaal België en een gratis bezoek aan de Japanse tuin en we mogen gratis vissen in de visvijver. En dan nog een hoop kortingsbonnen, de kinderen kunnen gratis mee naar Plopsaland en we mogen met korting de Versuz binnen en nog vanalles.

En we krijgen gratis een bewonerskaart - kost dat niet geld in een andere stad? - en we mogen overal parkeren, behalve in die paar straten waar betaalautomaten staan. En er is een bewaakte fietsenparking, alweer gratis. Dat we gratis mogen meerijden met de bus zal iedereen wel weten - hier zit ik dan met mijn lijn abonnement.

Al dat geld dat ik hier ga uitsparen, het zal een grote zetel worden.

(Zitten er ook andere Hasselaars op het net? Ik heb er nog nooit op gelet. Misschien moeten we een drieduizendvijfhonderd.be opzetten :p)

16 september 2007

Ego, hasselaar, hasselt

back to top