Herinneringen

Kijk!

Ik ben hier voor de zoveelste maal door mijn foto's van India aan het lopen. Dit keer op zoek naar foto's in verband met een bepaald thema. Meer hierover in november.

Het is een hele tijd geleden dat ik de foto's van het tehuis bekeken heb. 1572 in totaal. Ik wordt er zowaar emotioneel van, al de mooie herinneringen. Ik hoor de kinderen mij roepen en ik voel ze aan mijn armen trekken als was het gisteren.

Ik wil de foto's en mijn verhalen delen, maar ik denk dat zelfs mijn beste vriend niet alle 1572 foto's overleeft. En zomaar alles op internet zetten wil ik ook niet doen, al die foto's te grabbel gooien.

Het was echt een hel toen ik in juni een selectie van 8 foto's moest maken. Ik kon mij iets meer laten gaan in het boek dat ik bij mij eindwerk gemaakt heb. Maar uiteindelijk mag het dan wel de pretentie gehad hebben van een persoonlijk werk te zijn, het was mijn eindwerk. Bij de selectie ik me vooral laten leiden door stijl, verhaal en samenhang.

Misschien moet ik klein boekje maken met míjn favoriete foto's. En een paar korte anekdotes. Iets persoonlijk deze keer. Iets dat ik thuis in de zetel kan bekijken in plaats van in mijn bureau op een computerscherm.

15 oktober 2007

Fotografie, india, saralanaya

back to top