Een witte doos

In die doos van gisteren zat inderdaad een witte doos.

Met daarin inderdaad een nieuwe iMac.

iMac

Ik hoopte stiekem dat er een update van de iMac zou zijn op de Macworld Expo van vorige week, maar de iMac werd eigenlijk enkele maanden pas geüpdate, dus het zat er niet echt in.

De beslissing is eigenlijk vrij snel gegaan, eergisteren begon de powerbook vreemde geluidjes te maken. Ik heb hem meteen afgezet want ik had schrik dat hij zou crashen. Na het opnieuw opstarten was alles voorbij. Tot hij gisteren hetzelfde deed. Ik ben in de namiddag dan maar richting Apple winkel gegaan.

Omdat ik wil dat de computer een tijdje meegat nam ik liever een iets zwaardere, maar zo een 24" vind ik te groot, zeker als ik al een scherm heb. Dus werd het de 20" met 2.4 GHz en een upgrade naar 2 GB. Ik had niet verwacht dat ze eentje op stock zouden hebben, maar des te beter voor mij.

Bureau voor:

iMac: Bureau voor

Bureau na:

iMac: Bureau na

Alles is geïnstalleerd en het gaat een stuk vlotter (het zou maar erg zijn). Algemene indrukken volgen later.

Het is wel een beetje vreemd nu met zo twee grote schermen. De andere hangt er wel aan, maar wordt voorlopig een beetje verwaarloosd. Alles went zeker. :)

Nu heel de boel kleurgecalibreerd krijgen.

19 januari 2008

apple, bureau, Ego, imac, speelgoed

back to top