2008 was goed, 2009 wordt beter

2008 was een goed jaar, 2009 wordt nog beter

Is het al te laat om iedereen nog de beste wensen te doen? Het mag dan al een zeer drukke week geweest zijn voor iedereen, het jaar is eigenlijk nog niet lang bezig. Ik hoop dat jullie ook een zeer goed 2008 hebben gehad, en dat 2009 alleen maar beter mag zijn.

Ik heb gisteren een mini-site (lees 1 pagina) online gezet op de website van 'de zaak'. Het werd tijd dat ik eens een overzichtje had om te tonen aan potentiële klanten dus heb ik wat werk van 2008 verzameld. Het meeste is in opdracht van/in samenwerking met andere webbureaus, maar het waren allemaal plezante uitdagingen. Spijtig dat ik de zaken waar ik nu mee bezig ben nog niet kan delen.

Verwacht de komende dagen ook nog wat 2008 samenvattingen. Bedankt om te blijven hangen het voorbije jaar, hopelijk wordt het enkel boeiender.

9 januari 2009

beste wensen, nieuwjaar, wenskaart

back to top