DrupalVolCon: Introduction to Drupal Features

Normaal zat ik nu in San Francisco voor DrupalCon. We zouden met meer dan 3000 mensen zijn, maar door een zekere vulkaan zitten de meeste Europeanen vast in eigen land

Dakzij de Drupal community konden we alsnog een beetje DrupalCon beleven met een ad hoc mini-conference. Londen en Parijs kregen hun mini-con, en dankzij de mannen van Krimson konden we ook in Antwerpen onze dosis Drupal krijgen.

Het was een combinatie van last-minute sessies gegeven door de deelnemers en live-streaming van sessie in San Francisco. 

Zelf heb ik een introductie gegeven in het gebruik van features in een productie omgeving. Antonio Demarco van Nuvole ging verder op mijn theorie en gaf enkele praktische voorbeelden van een Code Driven development (pdf) proces. Mijn presentatie vind je terug op Slideshare.

back to top