Steun Jokko

Ik ben een beetje trager met de dingen de laatste dagen, zij zit daar voor iets tussen. Maar dus, voorbije zaterdag is collega Wannabeser, Joris 'Jokko' Bulckens overvallen na een foto-opdracht en hij is daardoor een hoop aan materiaal kwijt (voor zo een goede 7000 euro). Daarom verkoopt Wannabes nu prints naar keuze, de winst gaat naar Jokko als bijdrage in zijn verlies. Dat betekent dat ook al mijn concertfoto's gekocht kunnen worden, kijk zeker ook eens in mijn flickr collectie.

Uitzonderlijk kan je ook de foto's uit mijn portfolio kopen aan dezelfde voorwaarden. Zij die meer voeling hebben met mijn reportage werk kunnen daaruit een foto voor print kiezen. Hiervoor neem je wel best contact op met mij.

Bestellen kan tot woensdag 25 november.

Hieronder nog even het origineel bericht van Wannabes:

Deze zaterdag na zijn Wannabes-werkzaamheden op Poppunt’s Muzikantendag werd al het fotomateriaal -ter waarde van een goede 7000 euro- van Joris (Jokko) Bulckens gestolen op de trein richting Antwerpen. Uit solidariteit en medeleven voor onze collega (die in het dagelijks leven zijn brood verdient met fotografie) besloten wij meteen om een benefiet-fotoverkoop op poten te zetten in de hoop hiermee een kleine bijdrage te kunnen leveren voor de vervanging van zijn geliefde materiaal. Sympathisanten kunnen een print bestellen van een Wannabes-archieffoto naar keuze, in de volgende formaten:

  • A4 – 35 euro
  • A3 – 50 euro
  • groter op aanvraag vanaf 75 euro

Mail naar contact@wannabes.be om een bestelling te plaatsen. Je kan je bestelling plaatsten tot woensdag 25 november. Veel dank!

Angels & Ghosts steunen de actie door de eerste twintig mensen die voor 75 euro of meer bestellen gratis hun teaserboek gehandtekend te bezorgen! Dit boek is uitverkocht en nergens in de winkel te vinden. Een unieke kans!

17 november 2009

Fotografie, jokko, wannabes

back to top