Foto archief

Als je denkt dat de beloofde verandering hier maar lijken weg te blijven dan kan ik niet veel meer dan dit toe te geven. Het meeste gebeurt momenteel nog op de achtergrond. Maar vandaag heb ik dan toch iets van het oude weer naar boven kunnen brengen. Het foto archief.

<!--more-->

Het lijkt wel een eeuwigheid toen ik begon met deze site en een tijdje later een fotoarchief opzette. Toen ik begon met deze blog is het archief verdwenen in het niets. De foto's zaten gelukkig nog verstopt in een map op de server. Ik heb me vandaag dan ook eens bezig gehouden met van het oud archief alle originelen eens terug te zoeken.

Om het verhaaltje compleet te maken heb ik ze een voor een opnieuw geopend in fotoshop. Ik heb mijn best gedaan om ze allemaal weer te geven zoals ze vroeger in het archief stonden maar dan in een iets groter formaat. Ik heb zelfs de titels hetzelfde gelaten.

Ik moet toegeven dat er een paar foto's bij zitten die ik liever niet opnieuw online had gezet maar er zitten ook een paar echte favorieten. En de titels waren niet altijd even gelukkig gekozen. Maar goed om het oude in ere te houden en what not.

Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat je het oud archief kan terugvinden in de fotoblog onder de maanden januari en februari 2004. Ik hoop dat je evenveel tijd neemt om er door te lopen als dat ik nodig heb gehad om ze opnieuw op te zoeken en online te zetten.

9 februari 2005

Fotografie, Projecten

back to top