Spring cleaning

Ik krijg wel vaker de indruk dat sommige mensen, voornamelijk zij die niet hele dagen op internet zitten, wat moeite hebben met het terug vinden van zaken op mijn site. Ik geef toe dat het allemaal wat ingewikkeld is en met de jaren is het nogal veel geworden.

De start pagina was altijd bedoel als introductie en om de mensen een beetje wegwijs te maken. Maar hetgeen dat er stond was niet alleen lelijk maar slaagde niet echt in zijn opdracht.

Daarnaast nadert het einde van studies waardoor ik steeds vaker in contact zal komen met mensen uit de professionele werled. Ik heb er dan maar eens wat werk van gemaakt om de startpagina op te kuisen.

Screenshot startpagina sken.be

Als je nu naar de startpagina surft zou je iets moeten te zien krijgen dat lijkt om de afbeelding hiernaast.

De bedoeling was om een duidelijk overzicht te geven van wat hier allemaal te belven valt en een minimum indruk geven van wie ik ben. Bovenaan links een korte beschrijving, met rechts een contact formulier. Hierdoor kon ik al twee pagina's wissen.

Daaronder de drie belangrijkste onderdelen, namelijk een overzicht van de drie weblogs met een lijst met de meest recente berichten. Helemaal onderaan nog een kort overzicht met links naar andere projecten, losse pagina's en mezelf elders op het net.

Kort en to the point. Ik ben best wel tevreden met het resultaat en ik hoop dat het mijn bezoekers beter zal helpen om hun weg te vinden. Je zal misschien ook de zwarte balk bovenaan opgemerkt hebben, daar staan de vier belangrijkste links van mij site in. Het is de bedoeling dat deze balk op (zowat) alle pagina's komt te staan.

That's it!

26 oktober 2006

Deze Site, sken.be

back to top