Indian Vibrations

Eigenlijk had ik het al een lange tijd geleden eens moeten aankondigen, maar uitstellen en afstellen enzo.

Op dit moment loop er in Gembloux, een klein stadje in de buurt van Namen, een tentoonstelling met mijn werk. Gembloux? Wel ja, via en via en een mens komt op de raarste plaatsen uit.

Expo in Gembloux

Ik ga u de details besparen. Het komt er op neer dat een vriendin er een optreden Bharata Natyam gaat doen. Bharata Natyam is één van de vele Indische dansen, toevallig dé locale dans van het deeltje Indië waar ik geweest ben.

De organisatoren vroegen of ik er een tentoonstelling wou aan koppelen, ik was volledig vrij in mijn keuze. Gezien ik mijn eindwerk al gedrukt heb liggen koos ik er voor daar mee te werken en de reeks wat aan te vullen met enkele andere beelden (op een mooi groot formaat van 1 meter).

De tentoonstelling loopt al sinds vorige week donderdag. Morgenavond is de vernissage met daaraan de dansvoorstelling gekoppeld. Voor de show zal je een ticket moeten kopen.

Je kan nog tot het einde van maand terecht in het Centre Culturel Au Cinéma Royal om de foto's te bekijken. Maak er een daguitstap van, want het is toch een eindje rijden. Walibi ligt vlakbij.

Als je morgenavond niet weet wat doen kom dan naar de dansvoorstelling! Het is wel de moeite om zoiets gezien te hebben. Mensen kunnen altijd meerijden vanuit Hasselt.

Voor meer informatie kan je terecht op de Franse 'Wat te doen'.

Zij die dromen van een echte Stijn De Meyere in hun living mogen mij ook altijd contacteren... 

18 april 2008

expo, gembloux, india, tentoonstelling

back to top