Standpunten

Het Centrum voor Beeldexpressie (CvB) organiseert geregeld een debatsessie Standpunten. Eéntje per maand geloof ik, telkens in één van de provincies. Vorige week was het in Zonhoven, in de Limburg.

Komende maand, meer bepaald op 13 mei, is de volgende Standpunten in Zoersel (Antwerpen). Je kan mij er treffen als één van de sprekers.

Het idee is dat er enkele fotografen uitgenodigd worden om te praten over hun werk. Niet het technisch aspect, maar wel inhoudelijk. Het waarom. Waarom heb je juist dat beeld gemaakt op juist die manier? Waarom niet anders? Na de uitleg van de fotograaf zelf is er wat tijd om met heel de zaal te debatteren over dit waarom.

Ik was oorspronkelijk van plan om het te hebben over mijn Op hand en voeten en Saralanaya reeksen maar de organisatie heeft gevraagd of het mogelijk is om iets anders te tonen. Ik moet er dus nog even over nadenken wat het wordt.

Concreet is het volgende belangrijk:

13/5/2008 - Standpunten Antwerpen - Zoersel

Drie fotografen praten over hun ervaring en hun visie. Hun werk wordt de aanzet tot een gezellige praatavond over fotografie in al zijn facetten waarin iedereen zijn mening, passie en overtuiging kan delen.

Zonneputteke, De Ster 1, 2980 Zoersel
Toegang is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk: Michelle Coenen, vorming@beeldexpressie.be, 03/821 10 26

Hetzelfde staat op de website van het CvB zelf. Wat er niet bij staat is dat het om 20u is. De twee andere fotografen zijn:

Allemaal komen!

back to top