[Verkocht] Bouwgrond te koop in Buvingen (Gingelom)

Grond is verkocht

[Mensen die enkel geïnteresseerd zijn in de details van de bouwgrond kunnen onmiddellijk doorklikken naar het zoekertje op Immoweb.]

Mijn vriendin verkoopt haar grond, en eigenlijk is het allemaal mijn schuld. Ze heeft een heel mooi stuk grond. Net geen 16 are. Open bebouwing. Mooi gelegen tussen de velden met een hele dag zon in de tuin. En kijk, je mag er bijna eender wat op neerpoten.

Ik vind het zelf ook jammer dat het verkocht wordt, maar ik wil er niet wonen. Ik heb alle argumenten al gehoord, maar je zal me niet kunnen overtuigen. De grond ligt in Buvingen (Gingelom), vlak bij St-Truiden en dat is voor mij iets te onbereikbaar.

De ligging is voor mij nog steeds een 1e prioriteit. Naast het feit dat ik eerder een stadsmens ben, wil ik relatief dicht bij een centraal station wonen zodat ik gemakkelijk de trein naar Gent/Antwerpen/enz kan nemen. Maar ik wil ook snel de autostrade op om naar alle uithoeken van België, en eventueel richting Nederland te rijden.

Enfin ja, grond te koop dus. Details vind je terug in het Immoweb zoekertje (nr 1800973).

back to top