Opgeslorpt

Ik ben de laatste tijd volledig opgeslorpt met wat ik bezig ben. Dat gaat dan voornamelijk over mijn werk. De voorbije weken heb ik heel wat nachtjes door gewerkt. Mijn tijdsbesef valt een beetje weg.

Omdat ik mij zo concentreer op die twee projecten waar ik mee bezig ben lijk ik andere zaken te vergeten. Gelukkig is dat voornamelijk illusie. Door mijn ontregelt bioritme lijkt het soms een week geleden dat iemand mij mailde, blijkt dat het maar een dag of twee geleden was.

Ik vergeet zelfs dat ik nieuwe foto's online wou zetten en dat ik dit tekstje wou schrijven.

Het was de bedoeling om het deze week wat rustiger aan te doen, ik moet namelijk fit zijn voor de komende weken (en ik moet 's morgens mijn bed uit kunnen). Maar daar is nog niets van in huis gekomen, alweer twee nachten tot 4 uur doorgebracht. 

Eén van de projecten is gisteren (met een eerste fase) live gegaan. Het tweede project zal vrijdag live gaan. Tussendoor nog een change request voor een andere site opvangen. 

Liefst had ik alle lopende zaken afgerond voor het einde van de week, maar je kent dat, niets gaat ooit zoals gepland. Vanaf volgende week maandag zal ik (tijdelijk) mijn thuisbureau inruilen voor een plaatjes aan de developers tafel van een agentschap. Ik ga er al zeker twee weken in-house meedraaien, misschien iets langer. Dat betekent dat ik de komende weken dus wat minder tijd zal hebben voor andere opdrachten.

Ik ben ook met een persoonlijk project bezig, ik had gehoopt iets te kunnen tonen op de volgende Barcamp in Antwerpen, helaas zie ik het niet gebeuren. Ik heb mezelf een lanceer datum opgelegd in het voorjaar van dit jaar, en ik wil me er zeker aan houden, maar als de mensen mij 2 à 3 weken gegarandeerd werk aanbieden dan liggen mijn prioriteiten toch wat anders. 

Volgende week een nieuwe werkomgeving dus. Ik ben benieuwd.

4 maart 2009

druk

back to top